ΥΛΙΚΑ:
•2 κ.σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
•2 ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
•2 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
•2 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
•2 ΜΕΤΡΙΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
•2 ΜΙΚΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
•½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕΛΙΝΟ
•1 ΚΥΒΟ ΒΟΔΙΝΟΥ
•1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
•ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ κόβουμε σε κύβους τις πατάτες, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τρίβουμε τις τομάτες. Προσθέτουμε το σέλινο ψιλοκομμένο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με τα χορταρικά και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Διαλύουμε τον κύβο βοδινού σε ένα φλιτζάνι νερό και "σβήνουμε" τα χορταρικά. Αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 30-35 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι & πιπέρι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!