ΥΛΙΚΑ:
•3 ΠΡΑΣΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΡΟΣ)
•30 γρ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
•1 ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΤΑΤΑ (90 γρ.)
•½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ
•½ κ.σ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
•1 ΚΥΒΟ ΒΟΔΙΝΟΥ
•ΜΑΪΝΤΑΝΟ - ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ - ΚΑΝΕΛΛΑ
•3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε την πατάτα και τα πράσα σε κομματάκια και τα βάζουμε σε κατσαρόλα. Τα βράζουμε με το νερό και τον κύβο για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αδειάζουμε το μίγμα στο μπλέντερ και το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείος χυλός. Κατόπιν ρίχνουμε το χυλό στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, την κανέλλα, το αλάτι, πιπέρι και νερό. Αφήνουμε να βράσει η σούπα για 10 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Όταν την κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό. Τη σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!