YΛΙΚΑ:
2 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ, 8 ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, 4 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, 4 ΑΥΓΑ, 1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, 1 Κ.Γ. ΘΥΜΑΡΙ (ΤΡΙΜΜΕΝΟ), 2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ (ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ), ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ: 2 Κ.Σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ, 2 Κ.Σ. ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Aφαιρείτε από το κοτόπουλο την πέτσα και το βράζετε σε μία κατσαρόλα, με ελαφρώς αλατισμένο νερό. Το στραγγίζετε και το κόβετε σε κύβους. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε κύβους.Βράζετε σφιχτά τα αυγά και τα κόβετε σε φέτες. Πλένετε και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές, τις πατάτες και το αλατοπίπερο.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά το κοτόπουλο, το θυμάρι, τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές, τις πατάτες και το αλατοπίπερο.
3. Απλώνετε το μίγμα σε πιατέλα σερβιρίσματος. Γαρνίρετε με το μαϊντανο και τις φέτες του αυγού.
4. Περιχύνετε τη σαλάτα με την μαγιονέζα, που έχετε ανακατέψει με το νερό και λίγο αλάτι. Ανακατεύετε έτσι ώστε να πάει παντού η μαγιονέζα.
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20 ΛΕΠΤΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ :20 ΛΕΠΤΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ:290
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!