ΥΛΙΚΑ:
•300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
•½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΡΥΖΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
•½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΓΑΛΑ
•1 ΑΒΓΟ
•1 ΚΥΒΟ ΚΟΤΑΣ
•1 κ.σ. ΤΥΡΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
•2 κ.σ. ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
•½ κ.γ. ΠΙΠΕΡΙ
•½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ Ή ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε φαρδιά κατσαρόλα βάζουμε τα κολοκυθάκια κομμένα φέτες και τον κύβο διαλυμένο σε μισό φλιτζάνι νερό (ή μισό φλιτζάνι ζωμό από βρασμένο κοτόπουλο, αφού αφαιρέσουμε το λίπος). Τα σκεπάζουμε και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Τα αλέθουμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν λείος χυλός. Τα αδειάζουμε στην κατσαρόλα. Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα προσθέτουμε στη σούπα μαζί με το χυμό λεμονιού. Αφήνουμε τη σούπα σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί καλά και να πήξει ελαφρά χωρίς να βράσει. Όταν τη σερβίρουμε πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!