ΥΛΙΚΑ:
-1 κιλό σέλινο χοντροκομμένο
-2 κονσέρβες τόνο
-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-1 κ.σ. βούτυρο
-3 αβγά
-2 λεμόνια
-2 φλιτζάνια το καφέ ρύζι γλασέ
-Αλάτι
-Λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεματίζουμε το σέλινο και το σουρώνουμε. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τον τόνο και το αλάτι. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το σέλινο και βραστό νερό. Ρίχνουμε το ρύζι και όταν βράσει το αβγοκόβουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!