ΥΛΙΚΑ:
-1 κιλό γλώσσες φιλέτο
-2 κ.σ. βούτυρο
-Λίγο λάδι
-Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
-Σκόρδο ψιλοκομμένο
-2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατίζουμε τις γλώσσες με ψιλό αλάτι και τις αφήνουμε για μια ώρα. Τις πασπαλίζουμε από την εσωτερική πλευρά με τη ρίγανη, το πιπέρι και το σκόρδο. Τυλίγουμε τα φιλέτα από εμπρός προς την ουρά και τα τοποθετούμε δίπλα-δίπλα σε αλειμμένο με λάδι ταψί. Στύβουμε το λεμόνι, προσθέτουμε το βούτυρο και λίγο χλιαρό νερό και ψήνουμε σε φούρνο με μέτρια θερμοκρασία μέχρι να απορροφηθεί το νερό και να ροδίσουν τα φιλέτα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!