ΥΛΙΚΑ:
-5-6 κομμάτια ξαρμυρισμένο βακαλάο
-2-3 πατάτες χοντροκομμένες
-1 ρίζα σέλινο
-6-8 σκελίδες σκόρδο
-2-3 μέτρια κρεμμύδια
-2-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο
-Ψίχα από 10-15 καρύδια
-Λάδι, λεμόνι, ξύδι, αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε σε νερό τον βακαλάο, το σέλινο, τις πατάτες και τα κρεμμύδια. Όταν βράσουν καλά, αφαιρούμε τις πατάτες και το ζωμό. Κοπανάμε στο γουδί τα σκόρδα με χοντρό αλάτι, τα καρύδια και όταν λιώσουν ρίχνουμε και τις πατάτες ζεστές. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το ψωμί. Προσθέτουμε ζωμό από τον βακαλάο, λάδι, ξύδι και λεμόνι. Προσέχουμε η αλιάδα να γίνει αραιή και ομοιογενής.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!