ΥΛΙΚΑ :
6 KOYT.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ, 4 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ. ΦΡΟΥΚΟΖΗ, 1 ΦΛ.ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑ, 1 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ, 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ (ΣΚΟΝΗ), 2 ΚΟΥΤ. ΓΛ. ΒΑΝΙΛΙΑ, 4 ΚΟΥΤ. ΓΛ. ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Βάζετε τη ζελατίνα σε μπόλ με λίγο κρύο νερό και την αφήνετε για 5 λεπτά περίπου , να μαλακώσει. Ρίχνετε το υπόλοιπο νερό σε μία κατσαρόλα και προσθέτετε την ζελατίνα, τη φρουκτόζη και το κακάο. Τα αφήνετε να βράσουν για λίγο σε υψηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς .
2. Αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά και αδειάζετε το μίγμα σε βαθύ μπολ. Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε καλά. Περιμένετε λίγο για να κρυώσει και βάζετε το μους στο ψυγείο για 45 λεπτά περίπου μέχρι να σφίξει .
3. Χτυπάτε το μούς στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ για 3 λεπτά περίπου μέχρι να αφρατέψει. Τέλος , προσθέτετε την βανίλια και ανακατεύετε
4. Μοιράζετε τη μους σε 4 μικρά γυάλινα ποτήρια ή μπολ και σερβίρετε. Εάν θέλετε πασπαλίζετε με λίγο κακάο και γαρνίρετε με κάποιο φρούτο της αρεσκείας σας
Καλή Επιτυχία!