ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό καλαμάρια, 2-3 μέτρια κρεμμύδια, 6 σκελίδες σκόρδο, 1 ματσάκι άνηθο, 2 λεμόνια, 1 ½ κιλό διάφορα άγρια χόρτα, Λάδι, Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα πλένουμε καλά. Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με τα δικά τους υγρά, προσθέτοντας αν χρειασθεί λίγο βραστό νερό. Ταυτόχρονα βράζουμε και τα χόρτα. Αφού βράσουν, κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε στη συνέχεια τα σκόρδα χοντροκομμένα, τα καλαμάρια με το χυμό τους και τον άνηθο. Στραγγίζουμε τα χόρτα και τα προσθέτουμε και αυτά. Ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!