ΥΛΙΚΑ:
-1 κιλό γαύρο φρέσκο
-2 κ.σ. αλάτι
-3-4 φύλλα δάφνης
-1 μικρό ματσάκι άνηθο
-5-6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-Ρίγανη
-Ελαιόλαδο
-Ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε τους γαύρους και αφαιρούμε τραβώντας το κεφάλι και τη ραχοκοκαλιά. Τους ανακατεύουμε με το αλάτι και τους τοποθετούμε σε δοχείο όπου τους καλύπτουμε με ξίδι. Τους αφήνουμε για 10-12 ώρες στη συντήρηση του ψυγείου. Στη συνέχεια τους στραγγίζουμε χωρίς να τους πλύνουμε και τους τοποθετούμε στη σειρά στο δοχείο σκεπάζοντάς τους με λάδι και ρίχνοντας μέσα όλα τα μυρωδικά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!