ΥΛΙΚΑ:
•1 ΑΥΓΟ
•½ κ.γ. ΣΚΟΝΗ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
•½ κ.γ. ΣΚΟΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
•30 ΓΡΑΜΜ. (1 ΦΕΤΑ) ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
•½ κ.γ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
•½ κ.γ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε το αυγό με την κανέλα και τη βανίλια. Βάζουμε το ψωμί στο μπολ και το αφήνουμε να απορροφήσει όλη την ποσότητα του αυγού. Βάζουμε σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψάκι το καλαμποκέλαιο και το ζεσταίνουμε στο φούρνο. Προσθέτουμε το τοστ και το αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να ροδοκοκκινίσει και από τις δυο πλευρές του. Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο, αμέσως απλώνουμε επάνω τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με κανέλα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!